R.K. Daltonschool De Driesprong zoekt een:

Invalleerkracht voor groep 8 

Ben jij op zoek naar een baan als invaller op een goed lopende Daltonschool?
Dan is dit jouw kans! 

Onze groep 8 is op zoek naar een juf of meester voor de woensdag en donderdag tot in ieder geval 31 december 2020. Eventuele verlenging gaat in onderling overleg. 

Help jij deze kinderen aan een fijne afronding van hun basisschooltijd? Help jij ze de laatste leerdoelen te behalen? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Op onze school krijg je altijd een goede begeleiding en word je warm ontvangen door een enthousiast team. 

Is je interesse gewekt? Stuur dan zsm je motivatie en CV naar administratie@driesprong-soest.nl, t.a.v. de directeur, de heer M. Damoiseaux. 

RK Daltonschool De Driesprong maakt onderdeel uit van de SKOSS, Stichting voor Katholiek Onderwijs in Soest en Soesterberg. Meer informatie over de school vind je
op www.driesprong-soest.nl. 

Kernpunten van het schoolconcept zijn: 

De uitgangspunten van de school zijn ontleend aan het gedachtegoed van Helen Parkhurst. Het Daltononderwijs wil een wezenlijke bijdrage leveren aan haar leerlingen om hen in staat te stellen te kunnen functioneren in een complexe samenleving door ondernemend en zelfverantwoordelijk te zijn in het leven, in het werken en in het samenleven. 

De Stichting Katholiek Onderwijs Soest – Soesterberg is een organisatie voor primair onderwijs, met ambitie. 

De organisatie heeft een kaderstellend en toezichthoudend bestuur met een algemeen directeur. De stichting beheert zes basisscholen met ruim 1400 leerlingen en 130 personeelsleden. De scholen werken met verschillende onderwijsconcepten. 

SKOSS Scholen: 

De Achtbaan 

Sint Carolus 

De Driesprong 

Ludgerus 

De Montessori 

De Wegwijzer