Carolusschool – directeur m/v

Het bestuur van de Stichting Katholiek Onderwijs Soest – Soesterberg zoekt een directeur m/v voor 0,8-1,0 fte.voor de St. Carolusschool in Soesterberg.

De school, met een goede ligging in Soesterberg, is een basisschool met ca. 230 leerlingen. De school is gehuisvest in een modern gebouw en ligt in een groeigemeente.
Er wordt op eigentijdse wijze onderwijs verzorgd door een enthousiast en hardwerkend team.
Het betreft in eerste instantie een vervangingsfunctie met uitzicht op een vast dienstverband medio 2020 in verband met pensionering van de huidige directeur.

De directeur die wij zoeken:
• Heeft ruime ervaring als schooldirecteur, aantoonbare leidinggevende en onderwijskundige capaciteiten en heeft een bij de functie passende post hbo opleiding afgerond.
• Vindt een respectvolle communicatie met een luisterend oor belangrijk en kan met empathie en daadkracht optreden.
• Bevordert de teamgeest in de school en gaat voor passend onderwijs voor elk kind. • Neemt als integraal schoolleider de eindverantwoordelijkheid.
• Zet zich in om samen met collega’s het schoolconcept te bewaken, te ontwikkelen en te vertalen naar de huidige tijd.
• Is een actief teamspeler op alle organisatieniveaus binnen de stichting. Heeft een positieve instelling en weet mensen te verbinden.
• Staat open voor het katholiek onderwijs en weet daar inhoud aan te geven.

Kernpunten van het schoolconcept:
De uitgangspunten van de school zijn gebaseerd op 4 pijlers, te weten kennis, duurzaam, cultuur en samenleven. De kinderen wordt geleerd hoe zij moeten leren samenleven in een democratische maatschappij. Er is een zorgstructuur met intern begeleider en remedial teacher. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van de school.

Meer informatie:
Ben je geïnteresseerd, dan kun je voor verdere informatie contact opnemen met de algemeen directeur van het bestuurskantoor de heer G.J.J. Rolsma, telefonisch bereikbaar op 035-6211530.
Je schriftelijke sollicitatie met motivatie dient uiterlijk 18 december 2019 bij ons binnen te zijn. Je sollicitatie kun je per email versturen aan: secretariaat@skoss.nl of per post: SKOSS, Postbus 258, 3760 AG Soest, t.a.v. de heer G.J.J. Rolsma

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.