Vacature RK basisschool St. Carolus te Soesterberg

Functietitel: onderwijsassistent bovenbouw

Sluitingsdatum 27  september 2021

Met ingang van: zo spoedig mogelijk

Soort vacature parttime/fulltime

FTE 1,0 fte (kan in onderling overleg van afgeweken worden)

Wij zijn de R.K. St. Carolusschool in Soesterberg. Met 10 groepen en ongeveer 230 leerlingen zijn wij een fijne school waarin we het beste uit onze leerlingen willen halen. Komende jaren zullen wij ons ontwikkelen tot een IKC in samenwerking met een kinderopvangorganisatie uit de regio. Daarnaast staan wij als school voor effectief onderwijs en volgen we met elkaar de EDI professionalisering. Binnen onze visie volgen we de pijlers: Kennis, Cultuur, Samenleven en Duurzaamheid. In onze pijlergroepen geven we vorm aan deze thema’s. De verwachting is dat we in de komende jaren doorgroeien naar 14 groepen. Dit heeft te maken met de nieuwe wijken die opkomen in Soesterberg.

Omschrijving:
Voor de bovenbouw zijn wij op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent. Als onderwijsassistent ben jij de rechterhand van de leerkracht. Je helpt niet alleen bij het ontwikkelen van de vaardigheden van leerlingen, maar ook stimuleer je hen om het beste uit zichzelf te halen! Je zorgt voor positiviteit in het klaslokaal en motiveert leerlingen. 

De vacature kan ingevuld worden voor maximaal 5 dagen.

Functie-eisen:

  • Je bent flexibel, denkt in oplossingen en mogelijkheden;
  • Je kunt je goed inleven in verschillende niveaus van kinderen;
  • Je bent dol op kinderen en hebt hart voor het onderwijs;
  • Een diploma onderwijsassistent of vergelijkbaar is een pré;
  • Je hebt respect voor de katholieke identiteit.

Arbeidsvoorwaarden:
We bieden je een aanstelling voor maximaal 5 dagen en je komt te werken in een prachtige school met een enthousiast, talentvol team.

De functie is ingeschaald in schaal 4 (onderwijsassistent A) met, afhankelijk van werkervaring, doorgroeimogelijkheden naar schaal 6 (onderwijsassistent B).

Over St Carolusschool:
Naam school: St Carolusschool
Adres Christiaan Huygenslaan 4-6, 3769 XW Soesterberg
Contactpersoon Bea Lokhorst
Website https://www.st-carolusschool.nl

Sollicitatie informatie:
Voel jij je aangesproken na het lezen van onze vacature? Dan willen we je uitnodigen om je CV en je motivatiebrief te sturen naar Nicole Ossendrijver (Directeur) via n.ossendrijver@st-carolusschool.nl. Voel je je aangesproken maar wil je net wat meer informatie over de vacature, voel je ook vrij om te mailen of te bellen naar: 0346-351337 of kijk op onze website:
www.st-carolusschool.nl.